PERSONALIZIRANA PRIČO-KUHARICA ZA MAMU I DIJETE

Mamina mala kuharica/Mamin mali kuhar

PERSONALIZIRANA PRIČO-KUHARICA ZA MAMU I DIJETE

Mamina mala kuharica/Mamin mali kuhar

Besplatno uz Lidl poklon bon

Personalizirana pričo-kuharica sadrži 14 fantastičnih recepata i priča stvorenih za zajedničke trenutke kuhanja, druženja i zbližavanja mame i djeteta kroz cijelu godinu. Recepti i priče u Maminoj i Tatinoj pričo-kuharici se razlikuju.

Dob: preporučeno za djecu i odrasle

Tvrdi uvez, A4 polegnuti format, 30 stranica

Mogućnost unosa fotografije mame i djeteta i vlastite posvete

Personaliziraj pričo-kuharicu

U periodu 24.10.2022. – 31.01.2023. ili do isteka zaliha imaš i mogućnost kupnje personalizirane pričo-kuharice ovdje na web stranici
po cijeni od 33,05 € (249,00 kn).

Imaš Lidl poklon bon? Klikni na Personaliziraj pričo-kuharicu i kreni…

1. Upiši vaša imena

Kreni u personalizaciju pričo-kuharice, upiši imena djeteta i mame i gledaj kako se pojavljuju u priči, na naslovnici i na vašim kuharskim kapama.

2. Kreiraj izgled vaših likova

Personaliziraj lik djeteta i mame – odaberi im boju očiju, boju kose, frizuru, nose li naočale? U samo par klikova, izgledat će kao pravi!

3. Besplatno dodaj fotografiju i posvetu

Ubaci fotografiju mame i djeteta, upiši posvetu ili odaberi jednu od naših i učini pričo-kuharicu još posebnijom.

4. Umotaj kuharicu u najljepše ukrasno pakiranje

Umotaj personaliziranu pričo-kuharicu u ukrasno pakiranje i čarolija darivanja može početi.

5. Unesi jedinstveni kod za besplatnu kupovinu

Nastavi do košarice i unesi jedinstveni kod iz poklon bona na za to predviđeno mjesto. Jednostavno ne možeš pogriješiti! Slijedi korake dalje i dovrši kupovinu.

Pročitaj više o Maminoj maloj kuharici

Kuharica kakvu još niste vidjeli! Mama i dijete koji izgledaju baš kao vi

A doživljaj je još bolji uživo kad pričo-kuharicu čitate zajedno! Zahvaljujući više od 165 tisuća kombinacija boja kože, kose, očiju i frizura imaš mogućnost kreirati mamu i dijete koji izgledaju baš kao vi! Upiši vaša imena i gledaj kako postajete glavni likovi u priči, na naslovnici i na kuharskim kapama u najzabavnijoj pričo-kuharici. Fora, zar ne?! Zahvaljujući vrhunskoj razini personalizacije, proces je jednostavan i brz, a čarolija traje zauvijek! 🥰

14 zabavnih priča i recepata za mamu i dijete

U ovoj personaliziranoj pričo-kuharici pronaći ćete 14 nezaboravnih priča i kreativnih recepata pisanih posebno za mamu i njenog najdražeg mališana, a s kojima ćete pokriti slatka i slana jela za događaje kroz cijelu godinu. Koliko su genijalni govore sami nazivi recepata kojima ne može odoljeti niti jedno dijete: Raspjevane pizze, Tko se boji brokule još?, Sendviči u šetnji, Rođendanski palačinkograd i ostala šašava ekipa koju ćete pronaći u svojoj pričo-kuharici.

Upakiraj pričo-kuharicu i svom djetetu ili roditelju pokloni najbolji poklon ovog Božića

Ekskluzivno uz Lidl personaliziranu pričo-kuharicu dizajnirali smo najslađe ukrasno pakiranje koje će začiniti svako božićno darivanje. Bilo da je pričo-kuharica za tvoje dijete ili roditelja, poklonit ćeš najoriginalniji poklon ovog Božića! Učini da se dijete osjeća ekstra posebno, a sebe i roditelja vrati u djetinjstvo i pobudi najljepše uspomene. Ubaci ukrasno pakiranje nakon personalizacije i guštaj u najslađem otvaranju vaše pričo-kuharice.

Personaliziraj pričo-kuharicu za mamu i dijete

Kako do besplatne personalizirane pričo-kuharice?

1. Redovitom kupovinom u Lidlu

Za svakih potrošenih 150,00 kn (19,91 €) u periodu 24.10.-31.12.2022. ili do isteka zaliha osvajaš 1 bod. Za 6 sakupljenih bodova na blagajni Lidl trgovine zatraži poklon bon za personaliziranu pričo-kuharicu.

2. Ostvari pravo na Lidl poklon bon

Unutar poklon bona, pronaći ćeš jedinstveni kod za besplatnu narudžbu personalizirane pričo-kuharice koju možeš naručiti isključivo ovdje na web stranici.

3. Odaberi svoju personaliziranu pričo-kuharicu

Odaberi pričo-kuharicu za mamu i dijete ili tatu i dijete, uđi u personalizaciju i kreni – upiši ime djeteta i roditelja i kreiraj likove koji izgledaju baš kao vi! Kako? Kroz samo par klikova!

4. Unesi jedinstveni kod za besplatnu narudžbu

Nakon što personaliziraš knjigu, nastavi do košarice i unesi jedinstveni kod iz poklon bona na za to predviđeno mjesto. Jednostavno ne možeš pogriješiti!

Pogledaj pričo-kuharicu za tatu i dijete